Intelligente børn
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Intelligente børn

Dette åbne forum er for forældre til intelligente børn, lærere, pædagoger og andre interesserede, så intelligente børn kan få det bedste ud af livet.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  TilmeldTilmeld  Log ind  
Fortæl andre
Følg os
Seneste emner
» Vi behøver virkelig hjælp!
Her lidt om mig EmptySøn Feb 06, 2022 4:12 am af Hun

» Hvornår er man intelligent - og hvornår bare godt begavet
Her lidt om mig EmptySøn Feb 06, 2022 4:08 am af Hun

» Legoland 2011
Her lidt om mig EmptySøn Feb 06, 2022 3:55 am af Hun

» Særlige sensitive og heldagsskole
Her lidt om mig EmptySøn Feb 06, 2022 3:27 am af Hun

» Min kære søn.
Her lidt om mig EmptySøn Feb 06, 2022 2:59 am af Hun

» hjælp til 5 årig pige
Her lidt om mig EmptySøn Feb 06, 2022 2:58 am af Hun

» Vi er nye... en lille intro om os, og vores spørgsmål
Her lidt om mig EmptyTors Apr 28, 2016 6:15 am af bettina1979

» Hvor skal jeg starte, vil gerne have testet min søn inden skole start
Her lidt om mig EmptyTors Apr 07, 2016 8:27 pm af Soes

» People who boast about their I.Q. are losers
Her lidt om mig EmptyTors Mar 03, 2016 8:43 am af Zmiley

Søg
 
 

Vis resultater som:
 
Rechercher Avanceret søgning
Keywords
børnehave skole begavede mentiqa hilde gifted wisc Århus children privat
Mest viste emner
17-årig pige søger svar
Hvor svært kan det være at være klog?
Gennembrud for Videncenter for bmsf.
People who boast about their I.Q. are losers
Diverse psykologer der tester
Min prinsesse
Sæt de højt begavede børn i specialklasser! Af Jesper Skovlund
Informationsmøde på Mentiqa nordjylland
Mit projekt?
bmsf.dk kalder Jylland
Social bogmærkning
Social bogmærkning reddit      

Bookmark and share the address of Intelligente børn on your social bookmarking website

Bogmærk og del adressen Intelligente børn på din sociale bogmærknings-hjemmeside
Translator
Statistik
Der er i alt 477 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Pakexcucomp

Vores brugere har i alt skrevet 4248 indlæg i 1019 emner

 

 Her lidt om mig

Go down 
3 deltagere
ForfatterBesked
eva-mor til 3

Her lidt om mig Empty
IndlægEmne: Her lidt om mig   Her lidt om mig EmptySøn Nov 15, 2009 9:59 pm

Jeg er sørme glad for at fundet frem til stedet her.
Jeg er 36 år og kan se at min historie macher jeres andre en hel del.
Folkeskolen var kedelig, jeg fandt aldrig nogen jeg matchede 100% med, jeg var anderledes og de andre var mærkelige :0) havde dog et par enkelte veninder, mobbet blev jeg aldrig, der var en der prøvede og det slap hun ikke godt fra, jeg kunne blive meget hidssig og sprang i hovedet på hende. Lektier lavede jeg aldrig de skriflige opgaver blev lavet om natten før aflevering. Alligevel fik jeg flotte karaktere i folkeskolen. Jeg startede på gymnasiet matematisk linie efter folkeskolen, 1g gik på samme måde som i folkeskolen. Jeg fik en kæreste som flyttede i ungdomshybel og jeg flyttede med, da jeg ikke kunne holde mine forældre ud.
Det gik fint op til midten af 2g, jeg lavede stadigvæk ikke lektier, kæresten blev arbejdsløs, og det var svært at tage afsted til skole, det var sjovere at hygge med ham, når nu han var hjemme.
Jeg arbejde efter skole i et bageri da jeg ikke kunne få SU, der skulle flere penge på bordet, da han røg på bistandshjælp. Jeg droppede skolen og fik flere timer i bageren.
Rektor ringede efter jeg bedt mig udmeldt, han bad mig om at skifte mening det var spild af talent og bla bla bla. Min far skrev under på udmeldelsen, min mor var tosset, men som min far sagde, du kan tvinge hesten til truget, men du kan ikke tvinge den til at drikke. Så jeg blev udmeldt og jeg havde det fint..

årene går kæresten bliver skiftet ud nogle gange og i 95 er jeg faldet nogenlunde til ro, og fortryder bitterligt, at jeg ikke fik gennemført gymnasiet. Jeg tager uddannelsen som sosu -hjælper, rejser ½ år rundt i Afrika derefter startede jeg på sosu -assistent uddannelsen. Jeg har nu været sosu-assistent i 10 år, og er groet lidt fast og drømmer om at tage en ny uddannelse. Jeg er gift på 10 år med en forstående mand Very Happy vi har 3 børn.
Den ene af vores tøser er vi ikke i tvivl om, er et meget specielt barn. hun er så gennemført anderledes på alle områder. Hun driver sine forældre til vanviddens rand Laughing men jo hun er speciel på sin egen måde og dog kan vi læse herinde om børn, hvor jeg tænker, det der er da min Mia der er beskrevet der. study
Tilbage til toppen Go down
Hun

Her lidt om mig Empty
IndlægEmne: Sv: Her lidt om mig   Her lidt om mig EmptyMan Nov 16, 2009 3:18 am

Velkom til. Jeg er også til Matematik og har prøvet uni indtil min søns skolegang krævede mere end sædvanlig ...

Dengang i 2007 da jeg tog til KBH for at få min børn testet var jeg klar over den ene og kun ikke helt forstå hvorfor Ole Kyed bedt mig om at tage min datter med ... hun havde ingen "tegn" - men det var bare mig som ikke så dem. Hun er ret kvikke og jeg blev i den grad overrasket.

Desværre er en test ikke altid en endegyldigt svar, da børn som underpræstere ikke kan/vil eller har selvtillid nok til at vise hvad de kan. Meget afhænger af testerens kvalifikationer og om personen ved nok om denne børngruppe for at kan se om barnet kan mere end først antages.

Hvis et barn i familien er højt begavede, er det muligt, at de andre børn er højt begavede også?

Ja. Seneste forskning viste, at i mange tilfælde er søskende inden for ti IQ point af hinanden (Silverman, 1987, november). Hvis et barn er højt begavet, er det meget muligt, at de andre børn også er højt begavede. I mange tilfælde er det gavnligt for familier at have alle børn evalueret.

https://intelligenteboern.aforumfree.com/forskellige-tests-f2/hvorfor-og-hvornar-skal-der-testes-t156.htm

Hertil er det bare sådan at børn er forskellige ... og det kræver en del indsigt i at give dem rammerne til at få en ordentlig skolegang!
Tilbage til toppen Go down
eva-mor til 3

Her lidt om mig Empty
IndlægEmne: Sv: Her lidt om mig   Her lidt om mig EmptyFre Nov 20, 2009 7:46 am

dejligt du lige nævner søskende. vi har lige været til forældre samtale i Mias lillebrors børnehave. Vi var foreberedt på det værste, da vi næsten dagligt hører om hvilke konflikter og ulykker han roder sig ud i og så videre, men så sandelig også om hvor kreativ osv han er.
Vi blev lidt paffe, for det var så positiv han er ekstrem kreativ, der er ikke det, han ikke kan lave med sine hænder ( det vidste vi nu nok ) Han er altid meget aktiv, gider ikke være inde. Dreng med stort D. Han har enorm viden om alverdens ting især dyr, natur og insekter er hans fortrukne interesser. Socialt er han vellidt af mange, har gode venner dog med en del konflikter. De har analyseret ham nede i børnehaven for at finde ud af, hvad det er der går galt for ham. De mener, at han har en lynende hurtig tankegang, han fanger alt med det samme, lægger 2 og 2 sammen og mere til inden de andre har tænkt en tanke. Desværrer kan han ikke håndtere, at de andre børn ikke kan følge med i det tempo, så han bliver meget vred og frustreret, når de ikke kan følge med.
Han er rigtig god til at fordybe sig i ting, vel og mærket emner, han syntes er spændende. Laver de noget han ikke syntes om, er han en pestilens, han keder sig og går igang med at fjolle og drille de andre.

Sprogligt har han været sen på den, syntes vi selv, da vi nok sammenligner ham med storesøster som er 1½ år ældre. Vi har altid tænkt på ham som helt almindelig, ja ja helt almindelig, vi har sørme tænkt indimellem, om han mon er et adhd barn pga hans aktivitets niveau, vi har virkelig haft nogle kampe med ham og har det stadigvæk. Jeg har spurgt børnehaven på et tidspunkt, da vi for hvilken gang fik at vide, at han havde været krop umulig i løbet af dagen, om de troede om han evt kunne være et adhd barn og det afslog de med det samme. Han kunne hidse sig enormt hurtigt op, men falder lige så hurtigt ned igen.
Han har fra helt bette af været på fra kl 06-20 non stop, men sover så tilgengæld som en sten, trods mange mareridt og søvngængeri. Han er god til at tegne, elsker historier og tegneserier, stryrer computeren med hård hånd :0) han var ikke mange år, da han selv tændte og slukkede og startede explorer og gik på nettet, ind i fortrukne og fandt dr oline. Han elsker musik og spiller mund harpe.
Vi har dog aldrig set på ham som lynende intelligent, da han på mange måder er så almindelig i forhold til sin søster, hvor vi ikke har været i tvivl om, hun var helt speciel siden hun var helt lille.
Tilbage til toppen Go down
Admin
Admin
AdminHer lidt om mig Empty
IndlægEmne: Sv: Her lidt om mig   Her lidt om mig EmptyFre Nov 20, 2009 8:31 am

Husk 2 børn er ikke ens, derfor kan de sagtens være intelligente begge 2.
Vores er drenge er også meget forskellige og alligevel intelligente begge 2.
Men de er verdens bedste drenge er dine børn ikke verdens bedste.
cheers
Dejligt at børnehaven forstår hans hurtige tankegang, det er temmelig vigtigt, da de så kan håntere problemerne for ham, ved f.eks. at forklare ham han skal sætte farten lidt ned.

Alt godt fremover med børnehaven.
Tilbage til toppen Go down
eva-mor til 3

Her lidt om mig Empty
IndlægEmne: Sv: Her lidt om mig   Her lidt om mig EmptyFre Nov 20, 2009 9:25 am

jo de er de bedste af de bedste hvis moaren selv skal sige det. Den ældste blev rost til skyerne idag til skole-hjem samtalen Embarassed sød, flittig og dygtig til alle fag. Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Jannick
Gæst
Her lidt om mig Empty
IndlægEmne: Pas nu på...   Her lidt om mig EmptyTors Dec 31, 2009 11:05 am

Jeg er også en af den slags børn...

Kunne læse og skrive da jeg var 4, blev sendt et par trin op i skolens første år og kedede mig alligevel. Var der kun sammelagt 4 måneder i 9.klasse og fik alligevel top-karakterer...osvosvosv
Har aldrig haft det særligt svært, og klarer mig også i dag midt i mine 30'ere - faktisk på alle plan dog med enkelte undtagelser.

Har utroligt svært ved at være vedholdende - keder mig hurtigt.
Har det utroligt svært socialt - mange mennesker keder mig.
Har tendenser til depression og agression og andre ubehagelige symptomer - ikke fedt!

Når jeg ser tilbage har intelligens gjort mig doven over tid, og fjernet min nysgerrighed og interesse.

Ked af det, men i DK (og måske også andre steder) er det bare nemmest at tilhøre det gode gennemsnit.

Alt det bedste til jer alle.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Her lidt om mig Empty
IndlægEmne: Sv: Her lidt om mig   Her lidt om mig Empty

Tilbage til toppen Go down
 
Her lidt om mig
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Intelligente børn :: Velkommen til et levende forum :: Debat :: Voksne-
Gå til: