Intelligente børn
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Intelligente børn

Dette åbne forum er for forældre til intelligente børn, lærere, pædagoger og andre interesserede, så intelligente børn kan få det bedste ud af livet.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  TilmeldTilmeld  Log ind  
Fortæl andre
Følg os
Seneste emner
» Vi behøver virkelig hjælp!
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Feb 06, 2022 4:12 am af Hun

» Hvornår er man intelligent - og hvornår bare godt begavet
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Feb 06, 2022 4:08 am af Hun

» Legoland 2011
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Feb 06, 2022 3:55 am af Hun

» Særlige sensitive og heldagsskole
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Feb 06, 2022 3:27 am af Hun

» Min kære søn.
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Feb 06, 2022 2:59 am af Hun

» hjælp til 5 årig pige
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Feb 06, 2022 2:58 am af Hun

» Vi er nye... en lille intro om os, og vores spørgsmål
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptyTors Apr 28, 2016 6:15 am af bettina1979

» Hvor skal jeg starte, vil gerne have testet min søn inden skole start
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptyTors Apr 07, 2016 8:27 pm af Soes

» People who boast about their I.Q. are losers
bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptyTors Mar 03, 2016 8:43 am af Zmiley

Søg
 
 

Vis resultater som:
 
Rechercher Avanceret søgning
Keywords
hilde skole Århus wisc gifted children privat mentiqa børnehave begavede
Mest viste emner
17-årig pige søger svar
Hvor svært kan det være at være klog?
Gennembrud for Videncenter for bmsf.
People who boast about their I.Q. are losers
Min prinsesse
Diverse psykologer der tester
Sæt de højt begavede børn i specialklasser! Af Jesper Skovlund
Informationsmøde på Mentiqa nordjylland
Mit projekt?
bmsf.dk kalder Jylland
Social bogmærkning
Social bogmærkning reddit      

Bookmark and share the address of Intelligente børn on your social bookmarking website

Bogmærk og del adressen Intelligente børn på din sociale bogmærknings-hjemmeside
Translator
Statistik
Der er i alt 477 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Pakexcucomp

Vores brugere har i alt skrevet 4248 indlæg i 1019 emner

 

 bideri og voldsomme impulsive reaktioner

Go down 
3 deltagere
ForfatterBesked
Pjevsen

bideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty
IndlægEmne: bideri og voldsomme impulsive reaktioner   bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptyLør Jan 22, 2011 9:44 pm

Vil bare lige høre om der er nogen af jer, der har erfaring med at jeres børn har bidt, slået, kradset osv, de andre børn i deres daginstitutioner?

Min nu 2 årige er meget voldsom overfor de andre jævnaldrende og ældre børn i sin vuggestue. De yngre er han meget omsorgsfuld overfor. Sådan har det været et lille års tid snart. Det var også slemt herhjemme en overgang, men ikke mere.

Han bliver voldsom når de andre børn kommer for tæt på ham, når de ikke forstår ham og når der er andre børn, der græder, reagerer han også meget voldsomt. Han har en jævnaldrende som er "min goé ven" siger han. En lille følsom dreng, som er nikolajs diamentrale modsætning, men de tiltrækker hinanden og giver hinanden godt og udbytterigt modspil. Til tider kan det kammme over og nikolaj er også voldsom overfor sin bedste ven.

Vi har været til konsultativt møde i vug. med talepæd. og psykolog, hvilket ikke gav så meget nyt. Andet end at han lød som en meget velbegavet dreng, som havde svært ved at udtrykke sig og blive forstået. Så vi skulle være på forkant og give ham andre muligheder, når svære situationer opstår. Dette har vi gjort, og det har til dels også virket. Men han svinger meget.
Nu er vi nået dertil, at han ikke vil sove i vuggestuen mere, han har aldrig haft det store søvnbehov, men han er alligevel enormt træt om eftermiddagen, så det går tit galt for ham dér.

Der kommer en specialpædagog på tirsdag, som skal observere ham og have et møde med os først.
Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal gribe situationen an.

Jeg ved jo ikke om drengen er mere begavet end andre. Storesøster har vi jo også kun en formodning om, men har aldrig fået hende testet. Hun har det også rigtig godt i tiden, så der har ikke været nogen grund til at gøre mere "væsen" ud af hende.

Psykologen fejede i sin tid også min påstand om at Nikolaj var Særlig Sensitiv af vejen, så jeg synes det er svært at komme med noget, når jeg ikke har nogen holdbare beviser.

Jeg ved bare, at herhjemme er han en helt normal 2 årig i selvstændighedsfasen, han hverken bider eller slår. Han havde det fantastisk i juleferien og den første dag i vuggestuen efter nytår var også supergod. Men derefter er det bare gået ned ad bakke for ham. Hans opførsel er ret ADHD-agtig...
Skal lige siges at vuggestuen er hel fantastisk og støttende og de viser virkelig at de vil vores dreng og holder af ham.
OG ikke mindst er åbne og nysgerrige overfir alt hvad jeg kommer med.

Hmmm ved ikke helt hvad jeg vil med dette indlæg. Måske bare høre om, der er nogen der genkender lidt af problemet.

Tak til jer der gad læse med så langt.

God weekend.
Rikke
Tilbage til toppen Go down
Admin
Admin
Adminbideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty
IndlægEmne: Sv: bideri og voldsomme impulsive reaktioner   bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptyLør Jan 22, 2011 9:58 pm

Hej Rikke

Jeg tror godt du ved hvad du vil med dette indlæg. Som du selv skriver "er der andre der har oplevet det"?

Ja der er andre der har oplevet det, men hvad gør de ved det.
Find ud af hvad det er du har gjort derhjemme, som har gjort, at han er stoppet med at bide osv.

Tænk hvis der er så mange ting i hovedeet han ikke har ord på endnu, men ved, han skal sikkert have mange flere ord at bruge, han skal læses for, så han får større ordforråd.

find nogle bøger som er til 4-5 års alderen, så han får nye ord.

spørg ham hvorfor han bider, det kan være han ikke kan svare, men kom med nogle forslag, for så kan han sige ja og nej.


Tilbage til toppen Go down
Nette72

bideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty
IndlægEmne: Sv: bideri og voldsomme impulsive reaktioner   bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptyLør Jan 22, 2011 11:27 pm


Jeg har ikke oplevet, at mine børn har bidt, og vi har heller ikke helt fået konstateret om mine børn er sensative. Men jeg ved med sikkerhed, at jeg selv er et, når jeg sådan ser tilbage på hvordan jeg selv har været som barn, og hvordan jeg er i dag.

Jeg bed i børnehaven de andre børn, når de kom for tæt. Mine forældre blev kontaktet af kommunen, som stilte med et par folk i hjemmet til at observere mig på hjemfronten. Konklusionen blev, at problemet lå i børnehaven. Og det hele endte med - og det er så nok ikke lige den vej man skal gå, selvom det virkede - at de andre børn bed mig, og jeg holdte dermed op.

Men selvom jeg den dag i dag ikke bider længere, så har jeg stadig et meget sensativt sind. :-) Men min opvækst har budt på mange knubs fordi jeg ikke kunne finde forståelse hos nogle voksne. Jeg er glad for idag, at der er mere fokus på sensative børn, jeg ville bare ønske, at man kunne overtale pædagogerne til at gå mere ind i problematiken omkring dem.
Tilbage til toppen Go down
Admin
Admin
Adminbideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty
IndlægEmne: Sv: bideri og voldsomme impulsive reaktioner   bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptyLør Jan 22, 2011 11:45 pm

Hej Nette

Jeg har en søn på 6 år der er meget sensetiv, så han tog et opgør med 2 lærer på en gang. Han var blevet presset til at kravle op i ribben 2 gange og det skal man ikke med ham, for næste gang han så skulle have gymnastik blev han væk. Dog skal det siges vi er så heldige at han har en primærpædagog der forstår ham.

Når han er så nærtagende har han f.eks. brug for at have 3 minutter alene og komme over det, men han væk fra hans klasseværelse men det må han ikke, hvad gør man så. Jeg har bedt han lærer finde et sted eller måde at lukke af på så han får tid og rum til at bearbejde det selv og bagefter snakker han selv om det. Alt dette har taget meget lang tid at lære ham, men med tålmodighed kan det lade sig gøre. cheers
Tilbage til toppen Go down
Nette72

bideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty
IndlægEmne: Sv: bideri og voldsomme impulsive reaktioner   bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Jan 23, 2011 1:06 am


Hej Bente.

Min datter er sjovt nok også 6 år. Very Happy

Når du skriver, at din dreng er sensitiv, er det så ud fra "listen" at du kan sætte mange af disse "labels" på ham eller er det kun nogle få? Min datter har ikke særlig mange af de kendetegn jeg ser på listen, men der er nogle få stykker hun falder fuldstændig i hak med. F.eks. tøjet og når hun bliver uretfærdig behandlet så reagere hun meget kraftig. Ofte er det med sætninger som "I forstår mig aldrig" eller "Jeg vil ikke bo hos jer" eller "Jeg elsker jer aldrig mere" eller "jeg hader jer". Og det er ret frustrende, men jeg håber, at vi nu - ved at få kendskab til det at være sensitiv - kan lære at forstå hende bedre.
Tilbage til toppen Go down
Admin
Admin
Adminbideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty
IndlægEmne: Sv: bideri og voldsomme impulsive reaktioner   bideri og voldsomme impulsive reaktioner EmptySøn Jan 23, 2011 1:15 am

Du har nemlig ret i hvis vi blander lidt børn med særlige forudsætninger og sensetive børn sammen kan du se dit barn. Børnnene har ikke alle kendetegn hverken ved den sensetive eller ved høj begavelse, da børn jeg ikke kan sættes i kasser.
Det som er vigtigst er at du kan rumme hende og forstå hende, ikke lave hende om, men hjælpe hende til at rumme disse følelser og forklare hvordan verden hænger sammen, dog i hendes verden og udvikling.

Jeg ved du forstår.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

bideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty
IndlægEmne: Sv: bideri og voldsomme impulsive reaktioner   bideri og voldsomme impulsive reaktioner Empty

Tilbage til toppen Go down
 
bideri og voldsomme impulsive reaktioner
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Intelligente børn :: Velkommen til et levende forum :: Debat :: Småbørn-
Gå til: